top of page

Ringsteken is een traditioneel evenement dat al 31 jaar georganiseerd word, waarbij deelnemers met hun mooie koesten, oldtimers en paarden onder het zadel. Zij strijden voor de felbegeerde wisselbekers en gaan met veen mooie herinnering weer naar huis.

 

Ringsteek Comité Bakkum heeft als doel om deze traditie voort te zetten, omdat deze dag veel samenhorigheid en reuring brengt in het centrum van het mooie Bakkum. Ringsteken is een evenement voor jong en oud. Dat geldt niet alleen voor onze deelnemers maar ook voor ons bestuur. 

 

Ook dit jaar willen er weer een succes van maken!

Wat hebben wij nodig om het evenement tot een succes te maken? De organisatie draait alweer op volle toeren, om de leuke kinderactiviteiten te bedenken, ook is er een nieuwe oldtimertrekker toertocht gemaakt en hebben we reeds een thema gekozen; Ik hou van Holland! Het ringsteek evenement heeft 3 categorieën, nl.; los op het paard, aangespannen combinaties en de Oldtimer trekkers. Voor deze categorieën hebben wij prijzen, bedankjes voor vrijwilligers en presentjes voor de deelnemers nodig. Ook zijn er meer belangrijke dingen als administratiekosten, verzekeringen, EHBO, vergunningen, drukkosten etc. die gedekt moeten worden om het evenement op verantwoordelijke wijze te organiseren.

 

Wat zit er in voor jou…

Een leuke dag uiteraard! Door te ons te helpen ben je zichtbaar bij veel mensen uit Castricum en omstreken. Tevens draagt je onderneming bij aan mooie herinneringen bij deelnemers, vrijwilligers en publiek.

Als je besluit ons te helpen door ons evenement te sponsoren, zorgen wij dat jouw;

  • Logo gepresenteerd wordt op een banner in de jury wagen.

  • Naamsvermelding op de website.

  • Naamsvermelding in online programmaboekje voor de deelnemers.

 

En er is nog veel meer mogelijk, zoals; het omroepen van je bedrijfsnaam, het delen van je bedrijfslogo op onze Facebook en bij sponsoring vanaf €100 mag je een reclamebord of vlag op te hangen aan de dranghekken langs het parcours!

 

Hoe kun jij ons helpen?

Er zijn meerdere manieren om ons te helpen, zo kan het zijn dat je producten sponsort in natura of dat je een bedrag schenkt.

Enkele voorbeelden van sponsoring in natura;

  • Prijzen, wellicht één van uw producten en/of diensten.

  • Presentjes voor deelnemers.

  • Bedankjes voor de vrijwilligers.

Heb je zelf een leuk idee over hoe je ons kan sponsoren? Dan horen wij dit graag!

In de bijgaande link kunt u uw wensen aangeven. Deze worden dan digitaal verwerkt. Zo bent u er zeker van dat uw wensen 1 op 1 overgenomen worden voor de organisatie van ons evenement.

KLIK HIER OM NAAR HET SPONSOR FORMULIER TE GAAN

Met vriendelijke groet,

Fred Wickenhagen

Penningmeester

ringstekenbakkum@gmail.com

bottom of page